За нас

Новус е основан во Скопје 1989 год. и е лидер во автомобилскиот  сектор, со фокус на сервисирање и поправка на возила, како и продажба и монтажа на дополнителна опрема.
Новус трејд има голема база на  клиенти и соработници, како во земјата така и во странство, посебно во соседните држави. Секогаш во чекор со најновите светски тренодови и работи само со високо квалитетна опрема и алати.

НОВУС

комплетен партнер за вас и вашиот автомобил

novus.jpg

Автостакла

Поправка на оштетни ветробрански стакла (без промена на фабричкото);  Достапност на голем број на
моделите на автостакла

7f389e65d274952353d71bd5b622f0a7.jpg

Клима фолии

Дали сте знаеле дека зрачањето на сончевите зраци не се веќе толку безопасни и пријатни како, да речеме пред 50 години?

4k-wallpaper-alloy-rim-automobile-123671

Лимариски поправки и фарбање на возила

Употреба на најсовремената технологија за поправка на каросериски оштетувања на вашиот автомобил. Новус секогаш се грижи да ја изготви најповолна опција на поправка и доведување на возилото во  својата првобитната состојба

timothy-dykes-708621-unsplash.jpg

Аудио/видео опрема, авто аларми е аксесоари

Голема палета на аудио опрема од брендовите: Pioneer, Clarion, JVC, JBL, Alpine.

Новата генерација на авто аларми од познатите брендови COBRA,GT и други се дизајнирани според вашата желба и потреба.

Контакт

Новус Трејд
ул. Борис Трајковски 4 бр 29 б

1000 Скопје, Македонија

+389 270 00 70

7-1-1600x2400.jpg

Novus | Boris Trajkovski 4, Skopje, Macedonia (FYROM)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now